maandag 12 maart 2012

Nieuws uit de praktijk - Nieuw Licht, Nieuw Leven...

Religion is for people afraid of going to hell.
Spirituality is for people
who have already been there.
unknown

Terwijl buiten de dagen lengen, de temperatuur stijgt en het licht met de dag toeneemt, begint er misschien ook van binnen wat te kriebelen. Een nieuw seizoen, een nieuwe lente, een Nieuwe Tijd. Tijd om de laatste stofnesten, spinrag en donkere hoekjes weg te poetsen zodat ook daar Licht kan schijnen. Tijd om wat oud is en niet meer dient, los te laten. Tijd om ruimte te maken voor het nieuwe. Het nieuwe licht, het nieuwe leven. Buiten, maar ook van binnen... speciaal voor jouw innerlijke schoonmaak staan er dit voorjaar weer mooie en nieuwe activiteiten gepland.

Nieuw is de Healing & Meditatiecirkel, de eerste op 21 maart a.s., de equinox, het begin van de lente. We gaan werken met een aantal mandala's van Soul Sister Ellen van der Molen waaronder Brain Storm, een mandala die onlangs op mijn pad kwam. Een krachtig hulpmiddel om (angst-)programmeringen uit te zuiveren. Op te ruimen dus. Hier lees je meer over de mandala. Voor een opgeruimd begin van het nieuwe seizoen :-).

Op 11 april a.s. staat de volgende gepland. Dan gaan we werken met de Whale Codes, de walvis codes. Informatie over deze workshop volgt nog.

Dan Mediumschap: een pad van transformatie, een pad terug naar jezelf...
De introductieworkshop Mediumschap & Trance-healing is op woensdag 14 maart a.s.. Tijdens deze workshop neem ik je mee op mijn eigen pad en vertel ik je wat de cursus Mediumschap & Trance-healing inhoudt, wat we gaan doen en wat deze cursus voor jou kan betekenen. Voel je iets kriebelen van binnen, maar twijfel je of het iets voor je is? Dan is de introductieworkshop misschien iets voor jou. De cursus zelf start op zaterdag 24 maart a.s.. Lees hier wat ervaringen van de vorige groep...

Groeien in Heelheid: weektraining in Noord-Frankrijk
Een andere mooie voorjaarsactiviteit is de weektraining in Frankrijk. Wil je een week lang loslaten, transformeren en groeien in Heelheid? Op een prachtige locatie, in een mooie energie die nog lang doorwerkt? Groeien in bewustzijn en je intuïtieve vaardigheden ontwikkelen? Ertoe ontwaken dat in jouw gevoeligheid je kracht schuilt? Dan is deze week beslist wat voor jou! Een week lang groeien in bewustzijn van wie je werkelijk bent... Lees verder...

En opnieuw de Munay-ki Verdieping
Eind vorig jaar durfde ik het aan om voor het eerst de verdieping van de Munay-ki vorm te geven. Twee mooie avonden en dagen met oeroude Inca ceremoniën en in de Nieuwe Energie van de Engelentuin. Een ervaring die zich lastig in woorden laat vatten. Daarom de deelnemers zelf maar aan het woord. In de reacties lees je er meer over dit fantastische avontuur dat opmerkelijke, diepe en ontroerende transformaties in gang heeft gezet. Op woensdag 23 mei a.s. start de volgende Munay-ki Verdieping. Ik zie ernaar uit je daar opnieuw te ont-moeten, weer een stukje naast je te lopen en dit mooie proces met je te delen.

Voor alle activiteiten geldt: meer informatie en aanmelden via de website.

Dan een leukje: al 15 (!) aanbevelingen op LinkedIn...! DANKBAAR! En BLIJ vooral om te zien dat ook in de ‘zakelijke' werkelijkheid 'mijn soort' hulpverlening steeds zichtbaarder mag worden... Of zoals een cliënte zo treffend verwoordde: ‘Vroeger was je zelfs geschift als je naar de psycholoog ging, en nu is het hip. Het tij zal vast ook keren over omgang met de Lichtwereld, dus hierbij een zetje ;-).' Daar wordt de Lichtwereld heel blij van....! En ik ook ;-)! En mochten we gelinkt zijn....?!

Dan een aantal video's die ik graag met je deel: het indringende 2012 - A Message of Hope. Een prachtige video die mij weer even bij de les haalde en met de neus op de feiten drukte... De tijd is NU! En mocht je nog twijfels hebben over Atlantis, dan is dit een aanrader.

Een mooie boodschap van Little Grandmother Kiesha Crowther over de Nieuwe Tijd: 'All we have to do, is be love. And your Soul will lead you in the right direction...' Zo eenvouding, zo mooi, zo waar...

De confronterende en bewustmakende boodschap Deprogramming Yourself (The Parting of the Ways), een oproep om jezelf vrij te maken van programmering en de wereld te zien zoals die is. "We are not 'consumers', nor are we 'sheeple' any longer. We are human beings and we are together."

Tot slot het glasheldere en loepzuivere pleidooi van de toen 10-jarige Declan Galbraith: Tell Me Why, een lied dat recht in je hart binnenkomt... tenminste als je dat kunt toelaten :-).

Hiernaast nog veel meer inspiratie en healing tools op mijn blog, dus neem rustig eens een kijkje.

Ik dank je voor het lezen van deze nieuwsbrief, voel je vrij om hem door te sturen aan geinteresseerden en ik hoop je binnenkort te ontmoeten bij een van de activiteiten.

Van hart tot hart,
Germaine Domatilia

AGENDA

Lichtcirkel
Om je intuitieve vaardigheden te ontdekken, ontwikkelen of te oefenen...
maandag 19/3, woensdag 4/4, maandag 16/4, woensdag 16/5 van 19.30-22 uur

Introductieworkshop Mediumschap & Trance-healing
Om te ontdekken wat mediumschap eigenlijk is...
Woensdag 14 maart a.s. van 19.30-22 uur

Healing & Meditatiecirkel - Uitzuiveren angstprogrammeringen
Voor een opgeruimd begin van de lente...
Woensdag 21 maart a.s. van 19.30-22 uur

Mediumschap & Trance-healing I
Om in je innerlijke kracht te komen...
start 24 maart a.s.

Healing & Meditatiecirkel - Whale Code mandala's
Voor een diepere gronding in jezelf...
Woensdag 11 april a.s. van 19.30-22 uur

Groeien in Heelheid - Trainingsweek in Noord-Frankrijk
Net als vorig jaar, een week lang Groeien in Heelheid...
zondag 29 april tot vrijdag 4 mei a.s. in Aubenton, Franse Ardennen

Munay-ki Verdieping
Voor als je dieper wilt verbinden met de energie van de Munay-ki, Moeder Aarde en de Kosmos...
Start woensdag 23 mei a.s.

Mediumschap & Trance-healing II
Voor verdieping in het contact met de Lichtwereld en de diepgang in de boodschappen...
start zaterdag 2 juni a.s.

Informatie & inschrijven
www.germainedomatilia.nl

GROEIEN IN HEELHEID
Wat: een week voor jezelf
Waar: de Franse Ardennen
Wanneer: 29 april tot 4 mei a.s.

Nadere informatie & inschrijven
www.germainedomatilia.nl

KORT NIEUWS

BANKRELATIE GEWIJZIGD
De toename van het Licht heeft me ertoe aangezet om na jaren de ING vaarwel te zeggen en mijn bankzaken bij een meer duurzame bank onder te brengen. Vanaf heden is mijn bankrelatie dus gewijzigd in de TRIODOS Bank, rekeningnummer 25.44.86.355 t.n.v. Germaine Domatilia te Den Haag. Voelt goed!

Nadere informatie
www.germainedomatilia.nl

GROEIEN
Groeien is kunnen leven met onzekerheden,
naar anderen toegaan zonder vooroordelen,
delen, ontvangen en geven, liefhebben zonder te eisen,
je in vrijheid verbinden,
kiezen voor datgene wat mensen meer mens maakt,
openstaan voor jezelf, de ander, de wereld,
een evenwicht vinden tussen uitersten,
mensen ontmoeten van oog tot oog, van hart tot hart,
zoeken, samen, soms alleen, op weg gaan als mens en medemens,
het is een hand reiken en blijven geloven en vertrouwen in jezelf en de ander.
Groeien is beetje bij beetje
afstand nemen van altijd je eigen wil en wensen,
zachtjes afscheid nemen van zoveel wat lang vanzelfsprekend was.
~ hing ergens op een koelkast zonder bronvermelding ~

Meer inspiratie?
Word mijn vriend op Facebook, volg me op Twitter of LinkedIn, of neem eens een kijkje op mijn blogspot!

Voel je vrij om dit bericht te delen met geïnteresseerden...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten