Over mij...

Hier en nu is alles wat er is.
Gisteren is een herinnering, een beeld.
Morgen is een verwachting, een gedachte.

'Ieder mens heeft een onsterfelijke, unieke ziel die zich wil manifesteren op aarde. Leven vanuit je ziel brengt vreugde en vervulling. Het vinden van je individuele bezieling is een zoektocht naar binnen, waarbij je onderscheid leert maken tussen de taal van de angst en de taal van de ziel. Contact maken met de taal van de ziel heeft te maken met vertrouwen op je gevoel, geloven in je eigen scheppingskracht en overgave aan de goddelijke Bron van alle leven.' Uit: Bezield leven van Pamela Kribbe.

Mijn sessies en activiteiten zijn bedoeld voor mensen die hun leven vorm willen geven vanuit hun diepste inspiratie, dat wat je werkelijk bezielt. Hiertoe werk ik samen met de Lichtwereld in de meest brede zin van het woord. Alle zuivere energieën mogen hier zijn.

Ik bied je handvatten voor het leren herkennen van de taal van de ziel, de taal van je hart, je gevoel en het onderscheiden van de taal van angst. Daartoe is het nodig dat je eerst goed in je basis komt. Dat je je energie schoont van oude, niet-eigen energieën, gedachtepatronen en trauma's die maken dat je energie stagneert. Bovenal wil ik je helpen herinneren wie je in wezen bent, wat je te geven hebt aan deze wereld en daarin te vertrouwen.

Het is mijn intentie is om de boodschappen vanuit de Lichtwereld zo zuiver mogelijk over te brengen. En om jou de inzichten en/of healing door te geven, die je nodig hebt om in je kracht te komen. Ik herinner je aan jouw eigen verbindingen met de Lichtwereld en leid je terug naar je eigen Weten, je eigen Wijsheid. Alles wat zich tijdens een sessie voordoet, gebeurt in overeenstemming met jouw Hogere leiding, jouw Ziel en jouw persoonlijkheid.

Tijdens een sessie stel ik mij open voor de Lichtwereld, mijn eigen begeleiders en die van jou. Ik gebruik daarbij geen hulpmiddelen (zoals foto's) of vaste structuren (zoals reiki). Zodat de Lichtwereld alle ruimte heeft om dat wat jouw hoogste goed dient, naar het bewustzijn te brengen. En dat is niet altijd hetgeen wij zelf bedenken. Bovendien kunnen zo verschillende medium- en healingsystemen samenkomen. Varierend van channelen (het doorgeven van boodschappen), soul retrieval (het terughalen van verloren zieledelen uit dit en/of vorige levens), Lichtwerk (het begeleiden van entiteiten of uitzuiveren van ruimtes), magnetiseren (het weer in balans brengen van het persoonlijk energieveld) tot het uitzuiveren van vloeken of buitenaardse invloeden.

Om je een beeld te geven van de uitwerking van mijn sessies, vraag ik regelmatig aan cliënten hun ervaringen via de website te mogen delen. Mijn eigen kennis, vaardigheden en ervaringen deel ik ook graag met je in de verschillende activiteiten en workshops.

Inspiratie vind ik onder andere in de Inca mystiek. De Inca's spreken bijvoorbeeld over lichte en zware energie in plaats van positieve en negatieve, wat een oordeel inhoudt. Wat zwaar is voor de één (voor ons bijvoorbeeld), is voeding voor een boom of de aarde. De verbinding met Moeder Aarde staat hierbij centraal, een verbinding waar wij ons in de Westerse maatschappij, vaak niet meer bewust van zijn. Een verbinding die enorm waardevol en noodzakelijk is, als je werkelijk aanwezig wilt zijn op Aarde. Een verbinding die je helpt om bij jezelf te blijven, om werkelijk te gronden en jezelf te manifesteren. Dit geldt vooral voor gevoelige mensen.

Ik ben als medium en trance-healer aangesloten bij de Spirituele Nationale Unie, de Beroepsvereniging voor Mediums & Trance-healers en sta ingeschreven in het basisregister van de stichting RING, het Registratie Instituut Natuurgerichte Gezondheid, vakgroep Energetische Geneeswijzen. Daarnaast ben ik als Tera-Mai Reiki Master & Practioner en Tera-Mai Seichem Master & Practioner aangesloten bij de Vereniging Tera Mai Reiki/Seichem.

Hiervoor ben ik jarenlang als (senior) communicatieadviseur werkzaam geweest binnen het bedrijfsleven en de overheid. Ook communicatie, maar dan anders :-).