dinsdag 21 februari 2012

Weektraining in Noord-Frankrijk: Groeien in Heelheid...

Een week lang groeien in bewustZijn van wie je werkelijk bent…


Wil je een week lang loslaten, transformeren en groeien in Heelheid? Op een prachtige locatie, in een mooie energie die nog lang doorwerkt? Groeien in bewust-Zijn en tegelijkertijd je intuïtie ontwikkelen? Ertoe ontwaken dat jouw gevoeligheid in werkelijkheid je kracht is? Een week lang helemaal jezelf zijn? Dan is deze week beslist wat voor jou!

Naast workshops waarin je werkt aan het weer laten stromen van de energie en het in balans brengen van jouw energieveld, leer je om deze vrijgekomen energie, krachten en inzichten meteen toe te passen. Met het ontwikkelen en trainen van jouw innerlijke zintuigen en intuïtie, werk je aan je eigen Heelwording.

Begeleid door de Lichtwerelden en de oeroude wijsheid van de Inca sjamanen en Moeder Aarde. Begeleid door Hemel en Aarde. Om je Hart weer verder te openen naar wie jij werkelijk bent, jij in je kracht komt te staan, jeZelf worden, jeZelf zijn. Jij je weer gaat her-inneren wie je werkelijk bent en waarom je hier bent gekomen in deze bijzondere tijd. Zodat je daarna je pad kunt vervolgen: bewuster, bezielder, dichter bij jeZelf, immers..

Het mooiste wat je kunt worden, is… jeZelf!Waar: de Noord-Franse Ardennen (+/- 300 km vanaf Breda)
Wanneer: zondag 28 april tot vrijdag 3 mei 2013
Investering : € 555 all-in (exclusief de reis).

Informatie & inschrijven:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten