maandag 20 februari 2012

2012 - A Message of Hope...

There is no time left to be complacent. The world is changing now.
Not tomorrow.
Be part of the change for good. The love. Not the fear.
Let go your attachment to the old world and embrace the new.De achterliggende periode werd opnieuw gekenmerkt door de nodige turbulentie. Verwonderd vroeg ik mezelf af hoe deze te duiden. Hoe de spiegels die ik kreeg aangereikt en het verdriet dat daarin werd aangeraakt te plaatsen. Ik ervoer daarin een angst, een unheimisch gevoel en ook verdriet... Ik kon mijn vinger er niet opleggen... Wat was het...? Waar kwam het vandaan...? Waar in mijn wezen had het zich verstopt...?

Het kwartje viel na het bekijken van deze video. Prachtige woorden en beelden. Dito muziek. De boodschap kwam pas goed binnen toen in het woordje 'complacent' intikte in vertalen.nl. 'Zelfgenoegzaam' luidt de vertaling. Ouch. Die kwam binnen. En confronteerde mij met mijn eigen schaduw om daar waar het leed in de wereld te overweldigend is, mijn hoofd weg te draaien. Het niet binnen te laten komen... omdat het zo overweldigend en alomvattend is.  En zo pijnlijk kan zijn...

Hiervan bewust worden. Dit zien en erkennen. En weer mijn Hart een stukje verder openen. Naar mezelf en daarmee naar heel de wereld, voor heel de wereld.

Bottom-line: Geen tijd te verliezen! Werk aan de winkel! Verder groeien in Heelheid! Naar Eenheid! Naar de Liefde die we in Wezen allemaal zijn! Nu dit ook nog in alle lagen belichamen... Doe je mee?

Van hart tot hart,
Germaine Domatilia

3 opmerkingen:

 1. WAUW wat een prachtige en super inspirerende film bedankt dat ik mee kan genieten van alles op je blog!vooral de heartwarming filmpjes!
  Super bedankt. Ik ben erg geraakt door je site.
  Ofra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Ofra, daar doe ik het voor...
   Hartegroet, Germaine

   Verwijderen
 2. ja, prachtig!!! De film, een reminder om steeds weer te kijken of ik leef vanuit liefde ipv angst.
  Bedankt Germaine om dit en andere mooie boodschappen op mijn pad te brengen!

  Marita

  BeantwoordenVerwijderen