maandag 16 april 2012

Boodschap uit het Licht

Lieve allemaal,

Hierbij, als afgesproken de pagina waar je jouw boodschap vanuit het Licht kan delen. De boodschappen zoals we die afgelopen zaterdag mochten ontvangen op de laatste dag van de cursus Mediumschap & Trance-healing I. Zodat je ze allemaal en in alle rust nog eens na kunt lezen.

vrijdag 6 april 2012

Nieuws uit de praktijk - De energie van Buirefontaine...

 
To the World of Duality, the Yin and the Yang, Male and the Female, to Masintin and Yanantin, thanks for the possibility to experience our growth, to awaken from the illusion of our separateness, to fall into our heart, our source of truth, love, trust and compassion. Ho!

Met het langer worden van de dagen komt ook de gedachte aan Frankrijk, eind april, dichterbij en voel ik hoe de energie zich naar deze week toe aan het opbouwen is.

Voor wie het misschien nog niet weet, eind april organiseer ik net als vorig jaar een trainingsweek in Frankrijk. Van 29 april tot 4 mei zijn we dan te gast bij spiritueel centrum Buirefontaine in het Noord-Franse Aubenton in de Franse Ardennen.

Workshop 13 Whale Codes – Transition from Within

Lotus Grid by Ellen van der Molen -
click here for a larger image
‘Through Love and Light we unite, connecting the un-connected, finding Divinity within only to let it flow out to reach others.’
Lotus Grid - Whale Code 1

De Whale Code Mandala's zijn krachtige healing en activatie tools. Ze activeren specifieke delen van je DNA en zijn verbonden met de frequentie van Eenheid en Onvoorwaardelijke Liefde.

De Walvissen hebben deze frequenties voor ons bewaard, samen met de Dolfijnen en de Grandmothers. En nu in deze tijd is deze energie weer beschikbaar en mag zij weer stromen...

zondag 1 april 2012

Nieuws uit de praktijk - Meestromen met dat wat is...

Geluk heeft geen oorzaak.
Voor ongeluk hebben we de wereld nodig,
plus een verhaal over iets of iemand.
Wolter Keers

De lente is nu echt losgebarsten... Overal om ons heen een explosie van nieuw leven: groei, groeikracht, vernieuwing, de natuur barst open, ontwaakt! De tijd van vernieuwing, groei en versnelling is zo duidelijk aangebroken en opnieuw ontkom ook ik hier niet aan. Nu speelde ik al een tijdje met het idee om de website te vernieuwen, die paste op een aantal punten niet meer bij me en ik begon tegen de beperkingen van dit in oorsprong gratis 'tooltje' aan te lopen. Sinds gisteren echter, word ik een handje geholpen in dit proces, want toen kwam ik er achter dat mijn website sinds vrijdag uit de lucht is. En nog steeds...