vrijdag 6 april 2012

Nieuws uit de praktijk - De energie van Buirefontaine...

 
To the World of Duality, the Yin and the Yang, Male and the Female, to Masintin and Yanantin, thanks for the possibility to experience our growth, to awaken from the illusion of our separateness, to fall into our heart, our source of truth, love, trust and compassion. Ho!

Met het langer worden van de dagen komt ook de gedachte aan Frankrijk, eind april, dichterbij en voel ik hoe de energie zich naar deze week toe aan het opbouwen is.

Voor wie het misschien nog niet weet, eind april organiseer ik net als vorig jaar een trainingsweek in Frankrijk. Van 29 april tot 4 mei zijn we dan te gast bij spiritueel centrum Buirefontaine in het Noord-Franse Aubenton in de Franse Ardennen.

Dat deze week diepe transformaties tot stand kan brengen, is te lezen in de reacties van de deelnemers van vorig jaar (ja, de website is weer toegankelijk :-)). Hier is ook te lezen dat deze week zijn eigen energie kent en min of meer zichzelf vormgeeft.

In de energie van Eenheid ontstaat wat er ontstaat in het moment en binnen de groep en komt er ruimte voor synchroniciteiten, schijnbare toevalligheden, de wijze waarop het Universum met je communiceert. Door volledig op deze energie mee te surfen, kunnen mooie transformaties tot stand komen. Je hoeft je er alleen maar aan over te geven...

De trainingsweek staat in het teken van het (verder) Openen van het Hart. In deze bijzondere tijden mogen we steeds meer en steeds sneller tot onze hartskwaliteiten ontwaken. En deze ook manifesteren. Compassie, zuiverheid en onvoorwaardelijke liefde, balans in het mannelijke en het vrouwelijke, in het geven en ontvangen.

We gaan ons verbinden met het vrouwelijk aspect van het Christusbewustzijn, de energie van Maria Magdalena en met de Steen der Wijzen, jouw eigen kristallen schedel.
Om deze energie te belichamen en te manifesteren, is het nodig om datgene wat het ontvangen van onvoorwaardelijke liefde in de weg staat, op te ruimen, te transformeren. Om dat wat niet meer dient in liefde los te laten, om ruimte te bieden aan het nieuwe. Hierbij word je geholpen door de zachte en krachtige energie van de Hogere Lichtwereld, Moeder Aarde en... de Nusta's.

De Nusta's zijn de Godinnen of Priesteressen van Moeder Aarde. Onlangs heb ik zelf de 7 inwijdingen van de Nusta Karpay ontvangen, het inwijdingspad van de Inca sjamanen uit Peru, waarbij de vrouwelijke energie diep in jezelf wakker wordt gemaakt. De Nusta Karpay verbind je met de 7 Nusta's en via hen met 7 heilige krachtplaatsen in Peru. Stuk voor stuk krachtige, mooie en transformerende rituelen.

Tijdens de 6e inwijding, het openen van het 3e oog voelde ik al dat de Nusta's een rol willen spelen in de trainingsweek in Frankrijk. Specifiek de Nusta's die verbonden zijn met het 2e en 5e chakra zijn aanwezig om ons te helpen bij het verder uitzuiveren van het ego en het helen van het keelchakra, het gebied van communicatie, expressie en trouw zijn aan jezelf.

Op maandag planten we hiervoor de zaadjes die we gedurende de week zullen laten ontkiemen...
Gekoesterd door Moeder Aarde,
Gesteund door rituelen van de Inca's,
Gedragen door de Lichtwereld...

Ik heb er zin in... er is nog plek...

Van hart tot hart,
Germaine Domatilia

AGENDA

LichtcirkelOm je intuitieve vaardigheden te ontdekken, te ontwikkelen of te helen...
maandag 16/4, woensdag 16/5, woensdag 30/5, woensdag 13/6
van 19.30-22 uur

Healing & Meditatiecirkel: Whale Code Mandala'sWaarin oude herinneringen mogen ontwaken...
Woensdag 11 april a.s. van 19.30-22 uur

Healing & Meditatiecirkel: Uitzuiveren (angst-) programmeringenOm jezelf vrij te maken van verstoringen in je systeem...
Woensdag 25 april a.s. van 19.30-22 uur

Groeien in Heelheid - Trainingsweek in Noord-FrankrijkNet als vorig jaar, een week lang Groeien in Heelheid...
zondag 29 april tot vrijdag 4 mei a.s. in Aubenton, Franse Ardennen

Munay-ki - verdiepingVoor als je dieper wilt verbinden met de energie van de Munay-ki, Moeder Aarde en de Kosmos...
Start woensdag 23 mei a.s.

Mediumschap & Trance-healing IIVoor verdieping in het contact met de Lichtwereld en de diepgang in de boodschappen...
start zaterdag 2 juni a.s.

Informatie & inschrijvenwww.germainedomatilia.nl
germaine.domatilia@planet.nl

GROEIEN IN HEELHEID
Wat: een week voor jezelf
Waar: de Franse Ardennen
Wanneer: 29 april tot 4 mei a.s.
Nadere informatie & inschrijven:
www.germainedomatilia.nl

INSPIRATIE
I have learned silence from the talkative,
tolerance from the intolerant,
and kindness from the unkind.
I should not be ungrateful to these teachers.
~ Kahlil Gibran

Meer inspiratie?Word mijn vriend op Facebook, volg me op Twitter of LinkedIn, of neem eens een kijkje op mijn blogspot!

Voel je vrij om dit bericht te delen met geïnteresseerden...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten