maandag 16 april 2012

Boodschap uit het Licht

Lieve allemaal,

Hierbij, als afgesproken de pagina waar je jouw boodschap vanuit het Licht kan delen. De boodschappen zoals we die afgelopen zaterdag mochten ontvangen op de laatste dag van de cursus Mediumschap & Trance-healing I. Zodat je ze allemaal en in alle rust nog eens na kunt lezen.

De eerste ontving ik vandaag per mail van Inge, hij luidt als volgt:

'Ga naar huis met een gouden randje om je heen. Verbind je met ons als je thuis bent. Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt. Vergis je niet in onze energie. Die is prachtig en krachtig, om de medemens te dienen. Licht, liefde en compassie zijn de termen waar wij mee werken. Laat de zon zijn licht over je schijnen en geniet van wat wij je aanreiken.'

Ik hoop dat ook jij jouw boodschap van Licht bij de reacties publiceert...

Lieve groet,
Germaine Domatilia

8 opmerkingen:

 1. Hallo Germaine en anderen.
  Ik heb me nog maar net bij dit Blog aangesloten, mag ik ook geinspireerde gedachten opschrijven of is dit zuiver voor de volgers van de cursus bedoeld?
  Paul

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Paul, deze pagina was bedoeld voor de deelnemers, maar ik heb er geen enkele moeite mee als jij jouw geinspireerde gedachten hier ook deelt. Hoop dat de anderen er net zo over denken ;-).
   Hartegroet,
   Germaine

   Verwijderen
 2. Boodschap voor de groep
  Heb vertrouwen in jezelf en in elkaar. Laat vooroordelen varen. Vaar je eigen koers. Laat wat hier ontstaan is doorwerken in de wereld. Gebruik elkaar als steun, dat zal veel goed doen. Jullie zijn een mooie groep met veel respect en warmte.
  Vertrouwen is belangrijk. Jullie zijn sterke mensen en allemaal heel bijzonder. Erken dit voor jezelf en weet dat in je hart.
  Blijf op dit pad is wat ik jullie met nadruk wil meegeven. In liefde.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Liefde is het grootste goed.
  verbonden in de zuivere liefde zijn wij allen met elkaar.
  Ga steeds bewust door het leven dat je in liefde zijn al helend werkt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. op eenzame hoogt is het licht steeds sterker .
  Als de weg erg smal lijkt is het einde in zicht

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve groep,
  Het is een genot naar jullie te kijken. Allemaal zo verschillend in karakter , maar zo eenduidig in jullie verlangen terug te keren tot je daadwerkelijke zelf. Ieder van jullie heeft zijn eigen pad; op dit moment kruisen jullie wegen elkaar, hoe prachtig is dat!
  Wij zien de blijdschap van herkenning van jullie zelf in elkaar; als prachtige spiegels. Dit werk is essentieel in een tijd waarin jullie zo hard nodig zijn: wij zijn blij en dankbaar dat jullie dit pad gekozen hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 6. woorden zijn niet toereikend om te vertellen hoe groot de liefde is die wij voelen voor jullie op aarde.
  Wees steeds verbonden in de geest met het zuivere licht

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Via de mail kreeg ik de reactie van Krista binnen. Ik deel hem graag...

  'Ik wil eigenlijk heel de groep bedanken voor al het liefdevolle en healende dat ze mij gebracht hebben. Dit voelt echt niet als toevallig hoor!

  Mijn zinnetje voor de groep was: 'Stilte kent meer dan (1000) woorden'. En vervolgens mocht ik het reeds ervaren. Heel fijn!

  Oh ja, ik wil jullie nog een fantastische reis wensen! Geniet er van,

  Zoen Krista'

  BeantwoordenVerwijderen