maandag 15 oktober 2012

Healing & Meditatiecirkel - Uitzuiveren (angst-)programmeringen op 9 december a.s. ook in Belgie!

We are shaped by our thoughts;
We become what we think.
When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves.
Buddha

Op zondag 9 december a.s. geef ik in Keerbergen, België een Healing & Meditaticirkel waarin we onder andere werken aan het uitzuiveren van (angst-)programmeringen. Aan de hand van geleide meditaties en met behulp van de aanwezige energieën bouwen we de energie op waarbinnen oude overtuigingen en (angst-)programmeringen in Liefde los gelaten kunnen worden.

We werken onder andere met een veld dat zich eerder dit jaar aan mij manifesteerde via een mandala genaamd Brain Storm. De ervaringen met dit veld bevestigden mij in het gevoel dat deze energie een krachtige healer is op het uitzuiveren van (angst-)programmeringen die we bewust en onbewust met ons meedragen. In de loop van de tijd heeft het veld waarbinnen gewerkt wordt zich verfijnd en uitgebreid met andere energieën die je in staat stellen om in een veilige omgeving oude programmeringen en conditioneringen te transformeren.

(Angst-)programmeringen krijgen vaak vorm in gedachten die te pas en te onpas je denken verstoren. De vaak dwingende en oordelende stem(men) van binnen die je ervan weerhoudt(en) te doen waar je werkelijk gelukkig van wordt of wat je voelt dat goed is, die je in angst houden. En die er ook voor zorgen dat je jezelf op velerlei gebied 'slapend' houdt, in 'oordelen'..., onbewust. Dat je je ogen sluit voor wat er werkelijk gaande is, innerlijk, om je heen, in de wereld. Een stem die je afhoudt van de waarheid, die gedachten die maar door en door gaan… niet te stoppen, althans zo lijkt het… Het uitzuiveren van die stem, op die programmeringen is de essentie van deze workshop.

En op de valreep voor 21 december 2012, voelde het niet meer dan logisch en ook nodig om deze workshop te beginnen met de onvoorwaardelijke en bewuste Keuze voor Licht en Liefde. Zodat je op nog dieper niveau (angst-) programmeringen los kunt laten en de energie die vervolgens vrijkomt, een diepere bedding kunt geven in heel jouw Wezen...

Voor meer informatie over de keuze voor het Licht verwijs ik je graag naar De keuze voor het Licht, de keuze voor Liefde... op mijn blog. Voor nadere informatie over de (angst-)programmeringen naar Van 'Brain Storm' naar 'Brain Waves' - uitzuiveren van (angst-)programmeringen....

De workshop vindt plaats op zondag 9 december a.s. van 13 tot 17 uur in het Belgische Keerbergen bij Krista Haest. Nadere informatie ontvang je na inschrijving. De investering in jezelf bedraagt 50 euro voor deze workshop.
Inschrijven kan telefonisch op +31 15 64 41 86 of via een mail aan Krista Haest.

Ik ontmoet je graag op 9 december a.s. in Belgie.

Van hart tot hart,
Germaine Domatilia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten