maandag 15 oktober 2012

Terug van weggeweest: Communiceren met Dieren

Honor the Sacred.
Honor the Earth, our Mother.
Honor the Elders.
Honor all with whom we share the Earth:
Four-leggeds, two-leggeds, winged ones, swimmers, crawlers, plant and rock people.
Walk in Balance and Beauty
.

Op verzoek organiseer ik zondag 25 november a.s. de workshop Communiceren met Dieren. In deze ééndaagse workshop krijg je de beginselen van het communiceren met dieren aangereikt. Je maakt nader kennis met de wereld van energie en leert kijken met de ogen van je Hart. Ogen die je kunnen vertellen wat er in je huisdier omgaat...

Een heerlijke, eerlijke workshop die voor mij telkens weer aantoont hoe eenvoudig het eigenlijk is om ons die delen van onszelf te herinneren die nog in verbinding staan met het geheel. Eenvoudig, maar mega-diep want deze workshop kan diepe transformaties tot stand brengen. Hiervoor hoef ik alleen maar naar mezelf te kijken ;-).
 
In de workshop leer je hoe je op telepathisch energieniveau kunt communiceren met huisdieren. We gaan op zoek naar jouw begeleider vanuit de dierenwereld of totemdier en uiteraard gaan we oefenen met het communiceren met dieren. In een aantal stappen leer je je afstemmen en contact te maken met een dier. We doen een aantal energieoefeningen en meditaties om je telepathische vermogens te ontdekken en te ontwikkelen en je krijgt een eenvoudige techniek aangereikt om zelf het contact tot stand te brengen.
 
Het ochtendgedeelte bestaat uit het aanleren van de techniek. In de middag ga je zelf aan de slag. Aan de hand van foto's van huisdieren die je zelf meeneemt, maak je contact met verschillende dieren en leer je ermee te communiceren. Het is de bedoeling dat iedereen foto's meeneemt (een uitdraai is prima), zodat je kunt uitwisselen. Om het communiceren met dieren aan te leren is het vaak makkelijker om met een vreemd dier te beginnen.

Voor wie?
Deze workshop is voor iedereen die zich wel eens afvraagt ‘wat er toch in het hoofd van zijn huisdier omgaat’. Iedereen met een warm Hart en een open Geest is van harte welkom bij deze superleuke workshop.

Communiceren met Dieren vindt plaats op zondag 25 november a.s. van 10 tot 16 in mijn praktijk in Den Haag. De investering in jezelf bedraagt €66, dat is inclusief koffie, thee, wat lekkers, een reader en een certificaat. Ik werk met kleine groepen, dus wil je erbij zijn? Meld je snel aan, want vol is vol.Voor nadere informatie en inschrijven verwijs ik je graag naar mijn website.

Van hart tot hart,
Germaine Domatilia


Geen opmerkingen:

Een reactie posten