woensdag 14 december 2011

Energetisch uitzuiveren invloeden van vaccins...

Zoals in mijn vorige nieuwsbrief De energie van 11-11-11: steeds dichter bij jezelf, te lezen is, mocht ik onlangs, op een dieper niveau ontwaken tot de waarheid achter vaccinaties. Op zoek naar een manier om de invloed van vaccins uit te zuiveren, kwam de Lichtwereld onmiddelijk te hulp.

Heb je in het verleden vaccinaties gekregen, dan kun je jezelf (en je kinderen) op de volgende manier energetisch uitzuiveren van de invloeden daarvan:

 • Verbind je in gedachten met dit Veld (als je niet weet hoe dit te doen dan kun je met dit Veld verbinden door in gedachten je handen op de mijne leggen);
 • Maak in gedachten contact met de Hogere Licht Intelligenties en vraag hen, hardop of in gedachten om de entingen te decoderen.
 • Zeg daarna: 'Ga je gang'.
 • Ga met je aandacht naar je lichaam en voel wat er mag gebeuren in je lichaam en in je energieveld.
 • Vergeef jezelf dat je dit hebt toegestaan.
Stem je vervolgens af op onderstaand veld en voel hoe de ruimte die is onstaan, wordt opgevuld.

Stem je dan af op het volgende veld: de healing wordt in Wijsheid en in Zachtheid afgerond en er vindt heling en vergeving plaats in alle lagen en dimensies.

Je kunt dit voor jezelf doen en ook met je kinderen als zij gevaccineerd zijn. Laat je kind zijn of haar handen op de jouwe leggen en je verbindt je met de energie. Als je kind(je) hier nog te klein voor is, zie dan je kind in gedachten voor je. Volg daarna dezelfde stappen als voor jezelf.

Als je merkt dat voor jou de stappen anders lopen dan hierboven: laat maar gewoon gebeuren en vertrouw op je gevoel en je innerlijke leiding. Bovenstaande leidraad is een hulpmiddel om met dit Veld te werken.

Wil je de informatie op een nog dieper niveau decoderen, lees dan ook een Hernieuwde kennismaking met buitenaardsen. Daarbij is het belangrijk om tijdens het lezen te voelen wat er in je lichaam gebeurt en hoe je reageert op de tekst.

Andere gerelateerde blogs: De energie van 11-11-11: steeds dichter bij jezelf en Liefde voor je Lijf. Meer bewustmakende informatie over vaccins op vind je bijvoorbeeld op Vaccin Vrij!.

Laat graag een reactie achter (daar leren we allemaal van) en by all means... share!

Van hart tot hart,
Germaine Domatilia

December 2011

1 opmerking:

 1. Dank voor het toesturen. Ben er rustig voor gaan zitten om het licht zijn werk te kunnen laten doen.
  En of dat heb gevoeld!! Kreeg het eerst heel erg koud en toen een soort kramp in mijn buik die doorliep naar mijn onderlichaam. Het opvullen van licht is nog steeds bezig, wow!
  Dank je voor het delen!

  XM

  BeantwoordenVerwijderen