dinsdag 30 september 2014

Workshopnieuws oktober 2014

oktober 2014allerlei levenskrachten trekken zich terug
bloemen worden vruchten en
de bladeren aan de bomen laten zich vallen
voordat ze worden opgenomen
in de schoot van Moeder Aarde
van de natuur kunnen wij leren
dat je voluit kleur mag bekennen voor je ‘iets' loslaat...
~ Joke Vesseur ~

De energie van Maria Magdalena is volop voelbaar. In sessies, maar ook daarbuiten in cirkels, cursussen en workshops. ‘Ik heb nog nooit zoveel Liefde gevoeld', zei een van de deelnemers aan een cirkel... dankbaar om met deze energie te mogen werken..., dankbaar dat het weer gezien mag worden... In Frankrijk bijvoorbeeld, bij uitstek het land van Maria Magdalena.


En hij gaat door! De Mediumschap Intensive: ‘Van hooggevoelig naar hoogbewust'. In deze training mag je Mediumschap opvatten in de meest brede zin van het woord. Het is namelijk niet de bedoeling dat je een medium wordt, maar jezelf, je ware Zelf dan. En in het ontwaken tot je ware Zelf, kom je waarschijnlijk tot de ontdekking dat je een kanaal bent. Een kanaal voor de energie van Leven die door jou heen wil bewegen... als wij die stroom maar niet steeds zouden blokkeren met al die gedachten, overtuigingen, gewoonten, angsten en patronen... Dan ga je werkelijk ontdekken dat in je gevoeligheid je kracht schuilt. Dan hoef je je niet meer te beschermen en kleiner te maken in de wereld, maar kun je in je kracht gaan staan en jouw Licht, jouw Liefde delen met alles en iedereen om je heen. En je weet... Liefde vermenigvuldigt zich door te delen :-).

In deze intensieve week werken we met een ieders (hoog-)gevoeligheid, aan het zijn van een zuiver kanaal. Via Reading, Healing & More... Dat betekent dat naast Mediumschap & Trance-healing, de Magie van Moeder Aarde en de Andes, met haar ceremonieën en rituelen niet zal ontbreken.

Nieuw dit jaar is een stukje lichaamswerk om de energieën beter te kunnen gronden. En ik heb lieve en dierbare vriend Jaap Bresser bereid gevonden om mee af te reizen. Zodat je in de vrije uurtjes, naast een ondersteunend consult van mij, ook fysiek ondersteuning van Jaap kunt ontvangen en je je kunt laten dragen tijdens een sessie PlavaYoga.

Om ook in je lijf weer even te herinneren diep van binnen, hoe het voelt om gekoesterd en gedragen te worden. En je in de energie weer even wordt herinnert aan hoe het oorspronkelijk bedoeld is: de vrouwelijke energie, gedragen door het mannelijke. En voor mannen om weer even te herinneren hoe de mannelijke energie bedoeld is, om het vrouwelijke te beschermen en te koesteren. Zodat die oorspronkelijke energieen in ons weer kunnen ontwaken, weer kunnen stromen, weer in harmonie kunnen komen. En zowel mannen als vrouwen zich hun essentie weer kunen herinneren en we ons hier weer naar kunnen openen...

Kortom: een week helemaal voor jezelf. Om grote stappen te zetten in het Zijn wie je werkelijk bent. Heb je belangstelling? Of voel je iets kriebelen van binnen? Laat het me weten, er is nog plaats...

Zondag 19 tot vrijdag 24 oktober a.s. in Centre Buirefontaine, Noord-Frankrijk
Investering in je Zelf : € 555 all-in (ex. reis)

In de komende Healing & Meditatiecirkels op woensdag 1 & 8 oktober a.s. wil een ‘oud en vertrouwd' veld weer gezien worden. Het veld dat werkt op het uitzuiveren van vaccins. Mooi is dat deze best intense cirkel nu ingebed mag worden o.a. in de Magdalena-energie waardoor het wat kan verzachten en je in je systeem meer toe kan laten in dit best pittige veld dat niet alleen fysiek de nodige uitdagingen in zich draagt, maar ook mentaal. Want buitenaardsen bestaan toch niet? Nou ja, zo kun je dat zien. Vanuit mijn perspectief zijn we allemaal buitenaards, want ons bewustzijn is niet van hier maar komt uit de Sterren. En wat mij betreft wat aanmatigend te denken dat in dat immense Universum wij de enige bewustzijnsvorm zijn... De verstoring die dit veld met zich meebrengt, is diep verankerd in je systeem en ook afgeschermd. Je kunt dat merken doordat je bijvoorbeeld weerstand voelt als je dit leest. Dat klopt, dat is onderdeel van het programma. En voor jou dus waarschijnlijk juist goed om deze cirkel te bezoeken. Nieuwsgierig naar mijn ‘Hernieuwde kennismaking met buitenaardsen...'?

Daarnaast heeft de afgelopen periode een prachtige blend plaatsgevonden, waardoor de Healing & Meditatiecirkel is samengevloeid met de avonden Groeien in Bewustzijn en ontrafelen we ook op deze avonden de mind om te onderzoeken waar jouw ego jou belemmert om je ware Zelf te zijn...

Woon je te ver weg voor een cirkel en wil je dit toch eens meemaken? Ik organiseer deze cirkels maandelijks ook als dagworkshop, de data staan op de agenda.

Elke week op woensdag van 19.30-21.30 uur. Investering in je Zelf: €22*
Dagworkshop: vrijdag 31 oktober a.s. van 10-16 uur. Investering in je Zelf: €66*

Beter leren Omgaan met jouw prachtige (hoog-)gevoeligheid kun je weer op vrijdag 3 oktober a.s.. Je wordt je in deze workshop bewust wat (hoog-)gevoeligheid eigenlijk inhoudt, wat de invloed daarvan is op jouw Wezen en Welzijn en je krijgt instrumenten aangereikt om beter bij jezelf te blijven, waaronder een energetische bescherming vanuit de Inca mystiek. Een absolute aanrader voor (hoog-)gevoelige mensen... Ik verwijs hier graag naar de ervaring van Bianca, die met name na de workshop zo in haar kracht is gaan staan... te mooi om niet te delen ;-)

Vrijdag 3 oktober a.s. van 10-16 uur
Investering in je Zelf: €66*

Op zaterdag 4 oktober organiseer ik weer de heerlijke en eerlijke workshop Communiceren met Dieren. Een eenvoudige, bijzondere en krachtige workshop die deuren opent; niet alleen naar je huisdier, maar eerst en vooral naar jezelf... je ware Zelf dan...

Zaterdag 4 oktober a.s. van 10-16 uur
Investering in jeZelf: € 66

Tot slot staat er nog een mooie activiteit gepland vanuit het Inca sjamanisme: de Munay-ki verdieping. Voor als je de Munay-ki doet of hebt gedaan.

Start maandag 6 oktober a.s.
Investering in je Zelf: €222

Individuele inwijdingen in de Munay-Ki of de Nusta Karpay zijn ook altijd mogelijk, op afspraak.

Ik hoop je binnenkort te ont-moeten... in de praktijk of bij een van de activiteiten...

vrede... is heel gewoon...
liefde... is een werkwoord...
de kracht van zachtheid opent harten...
~ Joke Vesseur ~

Namaste,
Germaine Domatilia

Namaste!
My Soul recognizes Your Soul.
I honour the place in You where the entire Universe resides.
I honour the Love, Light, Truth, Beauty & Peace within You because it is also within Me.
In sharing these things we are united... We are the same... We are One...

* Heb je een kleine beurs, dan bestaat jouw bijdrage uit dat wat je kunt missen...  

AGENDA

CIRKELS

Healing & Meditatiecirkel
Elke week op woensdag van 19.30-21.30 uur

WORKSHOPS

Healing & Meditatiecirkel
vrijdag 31 oktober a.s. van 10-16 uur

Omgaan met (hoog-)gevoeligheid
vrijdag 3 oktober a.s. van 10-16 uur

Communiceren met Dieren
zaterdag 4 oktober a.s. :-) van 10-16 uur

Communiceren met Dieren voor kids
zaterdag 6 december a.s. van 10-13 uur

CURSUSSEN

Mediumschap & Trance-healing deel II
start zaterdag 13 december a.s. 3 dagen van 10-16.30 uur

Mediumschap Intensive
weektraining in Noord-Frankrijk van zondag 19 tot vrijdag 24 oktober a.s.

Munay-ki Verdieping
start maandag 6 oktober a.s.

Individuele inwijdingen in de Munay-Ki en de Nusta Karpay - op afspraak

Informatie & inschrijven
www.germainedomatilia.nl
germaine.domatilia@planet.nl

MEDIUMSCHAP INTENSIVE: 'Van hooggevoelig naar hoogbewust...'
Van 19-24 oktober a.s. in het Noord-Franse Aubenton
Voel je wat kriebelen van binnen? Er is nog plaats... :-)
Informatie en inschrijven via de website

Een Magische Omhelzing: de energie van Moeder Aarde...
Toen ik vanmorgen door het bos terugreed naar huis, werd ik overvallen door een adembenemend mooi schouwspel. Met een overweldigende schoonheid schenen de zonnestralen door de bomen en dit leverde zo'n magisch en betoverend schouwspel op dat het me letterlijk de adem benam. Ik zat van top tot teen onder het kippenvel en de tranen stonden in mijn ogen. Het voelde alsof ik werkelijk welkom werd geheten door het bos, de bomen, de Zon. Een levende Tempel binnen fietste die me uitnodigde... die zei: kom maar, laat mij je helen... laat mij je voeden... omarmen... strelen... een magische omhelzing... lees verder...

INSPIRATIE
'Whenever you see some Fear do just the opposite'
~ Osho ~

Meer inspiratie? Word vrienden op Facebook, volg me op Twitter of LinkedIn, of neem eens een kijkje op mijn blogspot!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten