zondag 12 januari 2014

Introductieworkshop - Mediumschap & Trance-healing



Behoudt te midden van beweging en chaos,
de stilte binnenin jezelf.
Deepak Chopra

Op zaterdag 8 februari 2014 a.s. start er weer een nieuwe Mediumschap & Trance-healing. 'Hmmmm..., Mediumschap', denk je misschien... 'dat is niet(s) voor mij'. Begrijpelijk, in jouw beleving beschikt een medium misschien over speciale 'gaven'. Gaven die 'niet voor iedereen zijn', maar voor 'bijzondere' mensen... een overtuiging uit de 3d-werkelijkheid...

Want wat is mediumschap nu eigenlijk? In essentie niets anders dan werken met je intuïtie, met je gevoel. Je bewust worden van jezelf, jouw eigen energie en de energie om je heen. En daarmee niets anders dan het worden van jeZelf, je werkelijke Zelf.

Als je (hoog)gevoelig bent en niet ontwikkelt in de energetische werkelijkheid, is de kans groot dat je momenteel last hebt van die gevoeligheid. Ben je bezig te 'overleven' in plaats van je leven ten volle te leven... En dat terwijl deze gevoeligheid in wezen je kracht is!

 Je bent bijvoorbeeld gevoelig voor stemmingen, voelt dat wat iemand zegt, niet overeenkomt met het gevoel, jouw waarheid. Je hebt een sterke intuïtie maar durft hier niet naar te luisteren of er woorden aan te geven. Het kost moeite om bij jezelf te blijven, om overeind te blijven. Je voelt je misschien uitgeput, leeggetrokken door de mensen om je heen, door je werk. Je hebt moeite om je te concentreren, te ontspannen, te slapen... En die gedachten, die gaan maar door...

Je kunt ervoor kiezen om dit ongemak te accepteren en je ogen gesloten te houden voor andere werkelijkheden. 'Hup, schouders eronder en gewoon doorgaan', waarschijnlijk uiteindelijk ten koste van jezelf. Alleen daarmee verdwijnt deze andere werkelijkheid niet. Integendeel. En in deze bijzondere tijd waarin we leven, wordt ze per dag duidelijker waarneembaar, voelbaar... de sluiers worden dunner.

Je kunt er ook kiezen het heft weer in eigen hand te nemen. Niet door deze andere werkelijkheid te negeren, maar juist door je hiervan bewust te worden. Bewust te worden van de invloed die 'niet-eigen' energieën hebben op jouw Wezen, jouw lichaam, jouw gemoedstoestand. Door te leren luisteren naar de stem van je gevoel, je intuïtie, de stem van je hart. Want dat is de wijze waarop de Lichtwereld tot ons spreekt, in een universele taal, via het gevoel, in de taal van Liefde.

En dat is wat we eigenlijk doen in de cursus Mediumschap & Trancehealing, je leert weer contact te maken met je gevoel, te luisteren naar intuïtie. Je leert je eigen energieveld kennen, de kracht van gedachten en de invloed daarvan op jouw wezen. Je maakt contact met het energieveld van een ander en met jouw eigen team van begeleiders vanuit de Lichtwereld. Zodat jij steeds bewuster wordt van wat er om je heen is, hoe je hiermee omgaat en welke boodschap erin verborgen ligt. Boodschappen, lessen die de Lichtwereld aanreikt.

Om deze boodschappen zuiver te interpreteren is het nodig dat 'je eigen straatje schoon is', dat je als een holle boom bent. Zodat jouw gedachten, emoties en overtuigingen niet in de weg staan van de boodschappen die je ontvangt. Vandaar dat de cursus ook een pad van transformatie is, waarin je groeit in bewustzijn en je bewust wordt van blokkades in je eigen energieveld en deze leert helen. En steeds meer terug groeit naar... jezelf.

De opzet van de cursus is vooral praktisch: in een veilige omgeving oefen je jezelf erin om de verschillende energieën te ervaren. En zet je telkens een volgende stap in je ontwikkeling. Waardoor je je steeds bewuster wordt van de energievelden om je heen, steeds meer in je kracht gaat staan. Je leert jezelf te gronden, je energieveld te openen en af te sluiten en contact te maken met de Lichtwereld. De geleide meditaties zijn helend en bereiden jouw energieveld en jouw bewustzijn voor op een zuiver contact met de Lichtwereld.

Dus, als je er klaar mee bent om je als een speelbal heen en weer te laten slingeren op de zee van energieën om je heen en je er klaar voor bent om zelf weer de regie over jouw leven te hebben, dan is deze cursus misschien toch een overweging waard...

Speciaal voor de twijfelaars, staat op maandag 20 januari a.s. een introductie workshop gepland waarin je kunt kennismaken met mij en mijn werkwijze. Voel je welkom om eens aan mediumschap te komen snuffelen...

Informatie en aanmelden via de website, op 06 36 18 66 55 of per mail ovv een mobiel telefoonnummer.

Namaste,
Germaine Domatilia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten