dinsdag 26 november 2013

Workshop Communiceren met Dieren op zaterdag 7 december a.s.

Some people talk to animals. Not many listen though.
Thats the problem.
~ unkown ~

In deze ééndaagse workshop krijg je de beginselen van het communiceren met dieren aangereikt. Je maakt nader kennis met de wereld van energie en leert kijken met de ogen van je hart. Ogen die meer zien dan je fysieke ogen en die je kunnen vertellen wat er in je huisdier omgaat...

Een heerlijke, eerlijke workshop die telkens weer aantoont hoe eenvoudig het eigenlijk is om ons die delen van onszelf te herinneren die nog in verbinding staan met het geheel. Eenvoudig, maar mega-diep want deze workshop kan diepe transformaties tot stand brengen. Hiervoor hoef ik alleen maar naar mezelf te kijken ;-).

Je leert op telepathisch energieniveau contact te maken met je huisdier. We gaan op zoek naar jouw begeleider vanuit de dierenwereld en uiteraard gaan we oefenen met het communiceren met dieren. We doen een aantal energieoefeningen en meditaties om je telepathische vermogens wakker te maken en je krijgt een techniek aangereikt om zelfstandig het contact tot stand te brengen.

Het ochtendgedeelte bestaat uit het aanleren van de techniek. In de middag gaan we aan de slag. Met behulp van foto's, maak je contact met verschillende dieren en leer je ermee te communiceren. Iedereen neemt foto's mee (een uitdraai is prima), zodat je onderling kunt uitwisselen.

Communiceren met Dieren is voor iedereen die zich wel eens afvraagt ‘wat er toch in het hoofd van zijn huisdier omgaat’. Heb je een warm hart en een open geest, dan ben je van harte welkom bij deze superleuke workshop in mijn praktijk in Den Haag.

De workshop vindt plaats in mijn praktijk op zaterdag 7 december a.s. van 10 tot 16 uur. De investering in jezelf bedraagt €66, dat is inclusief wat te drinken en wat lekkers, een reader en een certificaat, neem wel je eigen lunch mee. Voor nadere informatie en inschrijven, verwijs ik je graag naar mijn website.

Van hart tot hart,
Germaine Domatilia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten