maandag 25 november 2013

Lichtcirkel - 12 februari a.s. om 19.30 uur

Ogen die zonder verlangen kijken
zijn open om te zien wat is.
Mooji

Op woensdag 12 februari  a.s. staat de Lichtcirkel gepland. Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom met gelijkgestemden samen te komen, te delen en samen te werken in de energie.

De Lichtcirkel kan ook een mooie gelegenheid zijn om kennis te maken met mij en mijn werkwijze. En je kunt hier terecht met al je vragen omtrent spiritualiteit of om je ervaringen te delen.

We werken deze avond in ieder geval samen met de Lichtwereld aan het verder ontwikkelen van jouw bewustZijn en jouw intuïtie.

Afhankelijk van wat er leeft onder de aanwezigen, de groepsenergie en wat zich aandient vanuit de Lichtwereld, gaan we aan de slag met Lichtwerk, energieoefeningen, Mediumschap en/of Trance-healing.

De Lichtcirkel is bedoeld voor iedereen die ervoor open staat en zich erdoor aangesproken voelt. Je hoeft geen specifieke talenten, vaardigheden of ervaring te hebben. Wat je wel nodig hebt, is een warm hart en een open mind. Daarnaast biedt de Lichtcirkel een oefenmogelijkheid voor cursisten Mediumschap & Trance-healing.

De energieavond duurt van 19.30 tot 21.30 uur, de investering in jezelf is 22 euro. Wil je erbij zijn, meldt je dan van tevoren aan via de site, op 06 36 18 66 55 of per mail onder vermelding van je naam en een mobiel telefoonnummer.

En misschien tot ziens op 11 december a.s..

Hartegroet,
Germaine Domatilia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten