maandag 1 april 2013

Healing & Meditatiecirkel: Whale Codes - woensdag 3 april a.s.

Omni-Joy - Whale Code 10 by Ellen van der Molen
‘Embodying Heaven & Earth, the Male & the Female, I connect you to the ancient wisdom and unconditional love of the Whales and Dolphins, the Grandmothers. Let me lead you to the Void of Loving Light within.’
Omni-Joy - Whale Code 10

De Whale Codes zijn krachtige healing en activatie tools. Ze activeren specifieke delen van je DNA en zijn verbonden met de frequentie van Eenheid en Onvoorwaardelijke Liefde.

De Walvissen hebben deze frequenties voor ons bewaard, samen met de Dolfijnen en de Grandmothers. En nu in deze tijd is deze energie weer beschikbaar en mag zij weer stromen...
De Codes helpen je deze energie te gronden in jezelf en bij het uitzuiveren van blokkades die het ontvangen van deze energie in de weg staan.

Tijdens de cirkel verbinden we ons met de Whale Codes en de velden waarmee zij verbonden zijn en wordt deze energie weer geactiveerd in je Wezen. Zodat je je op een dieper niveau kunt verbinden met de energie van Eenheid...
Voel je welkom om op woensdag 3 april a.s. deel te nemen. Het maakt niet uit of je deze cirkel al eerder hebt gevolgd. Door te herhalen, raak je steeds diepere lagen in jouw bewustzijn en creeer je steeds meer ruimte in jouw Wezen.

Ook is de ervaring dat de Healing & Meditatiecirkels eigenlijk krachtiger en intenser worden naarmate je vaker deelneemt.

We starten om 19.30 uur, de investering in jezelf bedraagt 22. Deze mag je op de avond zelf contant en heel graag gepast, voldoen.

Aanmelden kan via de mail onder vermelding van de datum van de Cirkel, je naam en een mobiel telefoonnummer.

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten.


Hartegroet,
Germaine Domatilia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten