zondag 7 oktober 2012

Healing & Meditatiecirkel - Uitzuiveren van (angst-)programmeringen


We are shaped by our thoughts;
We become what we think.
When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves.
Buddha

Op dinsdag 16 oktober a.s. vindt in Centrum Zuiderlicht in Breda de Healing & Meditaticirkel plaats waarin we gaan werken aan het uitzuiveren van (angst-)programmeringen.

Aan de hand van geleide meditaties en met behulp van de aanwezige energieën bouwen we de energie op waarbinnen oude overtuigingen en (angst-)programmeringen in Liefde los gelaten kunnen worden.

We werken onder andere met een veld dat zich eerder dit jaar aan mij manifesteerde via een mandala genaamd Brain Storm. De ervaringen met dit veld bevestigden mij in het gevoel dat deze energie een krachtige healer is op het uitzuiveren van (angst-)programmeringen die we bewust en onbewust met ons meedragen. In de loop van de tijd heeft het veld waarbinnen gewerkt wordt zich verfijnd en uitgebreid met andere energieën die je in staat stellen om in een veilige omgeving oude programmeringen en conditioneringen te transformeren.Aan de hand van geleide meditatie en met behulp van de aanwezige energieen (kristallen, de Ankh en mandala's) bouwen we de energie op waarbinnen oude overtuigingen en (angst-)programmeringen los mogen komen.

(Angst-)programmeringen krijgen vaak vorm in gedachten die te pas en te onpas je denken verstoren. De vaak dwingende en oordelende stem(men) van binnen die je ervan weerhoudt(en) te doen waar je werkelijk gelukkig van wordt of wat je voelt dat goed is, die je in angst houden. En die er ook voor zorgen dat je jezelf op velerlei gebied 'slapend' houdt, in 'oordelen'..., onbewust. Dat je je ogen sluit voor wat er werkelijk gaande is, innerlijk, om je heen, in de wereld. Een stem die je afhoudt van de waarheid, die gedachten die maar door en door gaan… niet te stoppen, althans zo lijkt het… Het uitzuiveren van die stem, op die programmeringen is de essentie van deze workshop.

Via mijn blogspot vind je meer informatie, evenals de wijze waarop je op voorhand of naderhand ook zelf met Brain Storm aan de slag kunt.

Voel je welkom om deel te nemen aan de workshop in Centrum Zuiderlicht in Breda op dinsdag 16 oktober a.s., er is nog plaats. Het maakt niet uit of je de workshop al eerder hebt gedaan of bijvoorbeeld vanaf mijn blog. Door deze te herhalen, raak je steeds diepere lagen in jouw bewustzijn en creeer je steeds meer ruimte in jouw wezen. Ook hoor ik terug dat de workshop eigenlijk krachtiger en intenser wordt naarmate je hem vaker doet.

Deze workshop kun je ook volgen in Centrum Djoj in Rotterdam op donderdag 1 november a.s. We starten in  beide gevallen om 19.30 uur.

De investering in jezelf bedraagt normaalgesproken 22. Deelnemers in Breda en/of Rotterdam krijgen in de maanden oktober en november € 2 introductiekorting. Jouw bijdrage mag je op de avond zelf contant voldoen. Aanmelden kan via de mail onder vermelding van de datum van de Cirkel, je naam en een mobiel telefoonnummer.

Ik hoop je bij een van deze gelegenheden te ontmoeten.

Van hart tot hart,
Germaine Domatilia

Voel je vrij om dit bericht te delen met geinteresseerden...

Wil je op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Via de website kun je je inschrijven voor mijn Nieuwsbrief....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten