donderdag 28 juni 2012

Filmtip: Thrive - over de waarheid achter de waarheid...

www.wanttoknow.nl en www.earth-matters.nl schreven hierover:

THRIVE is een documentaire die de sluier oplicht van wat zich werkelijk afspeelt in onze wereld. Ook wij van WantToKnow proberen zoveel mogelijk van deze krachtvelden te laten zien, zodat je wéét dat er op een mens-onterende wijze wordt omgesprongen met onze vrijheid en universele rechten.

‘Thrive’ is moeilijk te vertalen naar een goed Nederlands woord. Feitelijk komt het erop neer dat het woord een dubbele betekenis heeft. In de eerste plaats staat ‘Thrive’ voor ‘gedijen’, maar er zit ook een betekenis in van ‘streven naar’... Beide betekenissen komen in deze film krachtig naar voren.

Door het geldsysteem naar boven te volgen, toont de documentaire aan, dat er een consolidatie van macht achter bijna ELK aspect van onze levens verborgen zit. Maar Thrive blijft niet hangen in klagen en negativiteit. De film toont oplossingen, bekrachtigt de kijker op ongeëvenaarde wijze en reikt moedige strategieën aan, die ons instrumenten in handen geven om onze levens én onze toekomst weer op te eisen..!
www.wanttoknow.nl

Deze film - een eigentijdse hoogwaardige productie - haalt het beste uit jaren onafhankelijk onderzoek op een hele mooie manier bij elkaar. Prachtige beelden, intrigerende onderwerpen en nieuwe inzichten met top sprekers wereldwijd. Beter is niet te krijgen.
Hoe kunnen we als mensheid opbloeien en ons volledig potentieel leven? Biologisch zijn we gemaakt om in stralende gezondheid en voorspoed te leven. Waarom is dat voor veel mensen niet zo? Via kwantum fysica, geschiedenis en het volgen van geldstromen weten ze de verborgen problematiek van de huidige crisis op het gebied van de politiek, de economie en het mileu bloot te leggen, terwijl tegelijkertijd een prachtig en krachtig perspectief op een nieuwe samenleving wordt gegeven. Heel down to earth, begrijpelijk, goed onderzocht en in the end: uplifting!
Wat ons betreft de beste in zijn soort tot nu toe en daarmee een film die iedereen gezien zou moeten hebben.

De Nederlandse versie (hieronder) is niet ondertiteld maar nagesynchroniseerd. Voor mensen die geen Engels kunnen volgen is het desondanks een aanrader vanwege de inhoud. Kun je wel Engels verstaan? Dan raad ik je de originele versie aan.
www.earth-matters.nl.

1 opmerking:

  1. Mooi! Heel veel losse puzzelstukjes die een plekje krijgen, een zwaar en gelukkig ook een licht beeld :-).
    Liefs
    Martijn

    BeantwoordenVerwijderen