maandag 25 februari 2013

Volle maan meditatie 25 februari 2013 - Totale Transparantie

Mooie, toepasselijke tekst van Martha van Mourik over de energie waar we ons momenteel is bevinden; het kunnen verwarrende tijden zijn, waarin veel onzuiverheid opborrelt.

Je kunt jezelf helpen door je af te stemmen op de energie van deze Volle Maan:

Totale Transparantie

Daar waar je jouw aandacht op richt, groeit. Dit is voor ons lichtwerkers een bekende natuurwet. Zo geldt het voor veel dingen in ons leven. Als we klagen, pijn en verdriet hebben, kunnen we in een vicieuze cirkel raken, en hier soms moeilijk alleen uitkomen. Alles lijkt moeizaam en pijnlijk te worden. De huidige energieën richten zich echter op uitzuivering van alles wat niet meer werkbaar is vanuit de liefde en heelheid. Het richt zich op heelwording en totale genezing. Op eenwording met onze Bron. One in Love met de Schepper! One in Love ben je met de Schepper en dit is totale heelheid in jezelf.

Hier hebben we afgelopen ‘manen’ onze focus op gelegd. Alles wat we doen, heeft invloed op het Grote Geheel, door de wetten van verbinding en eenheid. Ook het leggen van onze focus op One in Love heeft dit teweeggebracht. Met elkaar voeden wij deze frequentie, waardoor dingen in de wereld kunnen veranderen.

De energieën van de aartsengelen dienen zich meer en meer aan in de materie. Zij helpen hier mee te bouwen aan ‘de hemel op aarde’, zodat elke ziel zich weer thuis kan gaan voelen hier op aarde.

De aartsengelen kunnen zich hier meer gaan manifesteren door de frequentietoename op aarde. En hierdoor nemen de frequenties natuurlijk ook toe.

Het Goddelijke Plan drukt door. Elke mens wordt aangespoord om volledig deel te nemen aan het ‘levenspel’ volgens zijn zielenplan. Om zijn talenten die hij heeft meegekregen ook werkelijk te gaan gebruiken, zoals de bedoeling is.

Volg je passie hier in. Wat geeft jou bevrediging, wat voelt goed voor je ziel? Niet voor je persoonlijkheid.

De energie van zuiverheid en transparantie manifesteert zich meer en meer.

Voor ons is het zo belangrijk om open, eerlijk en transparant te zijn.

Als we weten dat alles wat we doen van invloed is op het Grote Geheel, is onze verantwoordelijkheid hierin nemen, nog belangrijker geworden. Als we eerlijk en transparant zijn in ons doen en laten, creëren wij mede meer zuivere energieën en trekken deze hiermee naar ons toe. Elke onzuivere daad van ons heeft niet alleen gevolgen voor de maatschappij en het geheel, maar direct voor ons zelf.

Maar ook hoe eerlijk zijn wij naar ons zelf? Hoe transparant zijn wij naar ons zelf en durven ons denken en doen van alle kanten te bekijken?

In welke mate wijzen wij met onze vinger naar de ander, of kijken wij wat onze ervaringen ons te zeggen hebben?

In welke mate durven wij verantwoordelijkheid te nemen voor onze levensomstandigheden?

Durven wij hier open en eerlijk naar te kijken?

Transparantie en eerlijkheid niet alleen in onze daden, maar ook in onze visie en kijk op het leven van onszelf en anderen.

Transparantie is ‘lichtheid’ en liefde, maar net als een spiegel kaatst het alles direct naar ons terug. Transparantie is doorzichtigheid, is helderheid en openheid. Er zit ook spontaniteit in, kwetsbaarheid en kracht. Transparantie kun je vaak zo mooi zien bij pasgeboren kinderen.

Transparantie is ook de terugkeer van de vrouwelijke energieën op aarde. Transparantie kan ons heel en totaal maken. Dit is wat we zo nodig hebben.

Begin gewoon met eerlijk en transparant te zijn in je doen en laten. Werk zonder een verborgen agenda, zonder leugens, zonder bedriegen. Houd je aan de ‘spelregels van het leven.’ Je trekt hiermee transparantie naar je toe.

Probeer je te focussen op transparant zijn. Je zult zoveel makkelijker de ‘Taal van het Licht’ kunnen verstaan. Transparantie brengt je in jouw heelheid, in jouw kracht.

De volle maan van maandag 25 februari 2013 zal in het teken staan van Totale Transparantie. De maan bereikt haar hoogtepunt om 21.29 uur.

Als je kiest om mee te doen met deze volle maan meditatie, kun je onderstaande tekst als leidraad gebruiken. Je kunt je ook overgeven aan de leiding van je Hoger Zelf.

De lichtcirkelmeditatie begint om 20.00 uur. Indien dit tijdstip je niet schikt, kun je altijd een ander moment van de dag kiezen en je intentie richten op deel te nemen aan de meditatie. Het collectief werkt!

Ga rustig zitten of liggen. Neem de tijd en ruimte voor jezelf. Adem een paar maal rustig in en uit. Voel je lichaam. Maak contact met de aarde.

Adem nogmaals (niet te diep) bewust nieuwe frisse lucht in en oude verbruikte adem uit. Doe dit gedurende enkele minuten heel rustig en ontspannen. Relax en ontspan al je spieren in je lichaam. Laat los, laat gaan.

Neem eventueel een *Aquariuswerkkaartje, of het Platinawerkkaartje, tussen beide handen. Dit verbind je direct met energie van de Bron.

Versterk je aardeverbinding. Visualiseer een heldere kristallen buis vanuit je stuitchakra diep de aarde in. Tot in het kristallen hart van Moeder Aarde.

Neem de warme aarde energie volledig op en laat deze via je wortels en buis in je bekken stromen. Visualiseer eventueel ter versteviging, een mooie blauwe aarde in je buik, ter hoogte van je navel. Voel de eenheidsverbinding met de aarde. Laat hem draaien in je buik en omring de aarde met transparant licht vanuit haar kristallen hart. Laat het transparante licht nu stromen naar je hartchakra.

Versterk je verbinding met het Licht van de Centrale Zon.

Visualiseer eventueel, een transparant zonlicht dat binnenstroomt via je kruinchakra en via je derde oog. Je bent één met het zonlicht. Het gaat via je energiebuis tot in de kom van je bekken. Daar laat je het circuleren en vervolgens weer naar boven stromen naar je hartchakra, waar het zich vermengt met de aarde energie.

Ontspan nu volkomen en ga met je aandacht naar je hartchakra. Voel daar de energie stromen. Hier zetelt je Innerlijke wijsheid. Een stralend transparant Licht.

De energie stroomt in en om je heen. Je bent nu volkomen transparant.

Spreek nu de woorden: "Ik ben Transparant."

Je hoeft alleen nog maar te Zijn.......

Voel je centrum je hart, voel daar Transparantie stromen. Geef je hier volledig aan over. Dit Is Het.

Ik wens een ieder die zich afstemt op deze volle maan meditatie een zuivere en totale afstemming op Transparantie toe!

In liefde, licht en dankbaarheid voor NU,
Martha van Mourik.

*Aquariuswerkkaartjes, kleine Papershields, zijn tegen een kleine vergoeding te verkrijgen via deze prachtige website: www.ellyvanmaaren.nl
** Voorgaande meditaties kun je vinden op mijn website: www.marthavanmourik.com/meditatie
*** Voor uitgebalanceerde celvoeding zie mijn website: www.heelvoedendvoornu.nl

2 opmerkingen:

 1. ....."Begin gewoon met eerlijk en transparant te zijn in je doen en laten. Werk zonder een verborgen agenda, zonder leugens, zonder bedriegen. Houd je aan de ‘spelregels van het leven.’ Je trekt hiermee transparantie naar je toe".....

  Poeh hé, da's nog niet zo gemakkelijk. Wie bepaalt de spelregels van het leven en waar liggen die ter inzage?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve Jaap,
   Dank voor je reactie en ik begrijp wat je bedoelt. Zeker niet gemakkelijk, maar als je er eenmaal 'ja' tegen zegt, kun je de verborgen geschenken gaan zien en kan de energie weer gaan stromen. Mijn eigen - best pittige - ervaringen heb ik verwoord in verschillende nieuwsbrieven. Twee ervan staan opnieuw op mijn blog: 'Uitdagend nieuws uit de praktijk' en 'Wat waarheid is, is echt'. Op mijn website staan er meer nieuwsbrieven over dit onderwerp, Heilige Huisjes bijvoorbeeld. Kijk maar, misschien dat dit je helpt. En ja, die spelregels, die bepaal je uiteindelijk Zelf. Je vindt ze in je Hart... waar anders ;-)?
   Van hart tot hart,
   Germaine

   Verwijderen