dinsdag 5 februari 2013

Healing & Meditatiecirkel - Uitzuiveren (angst-)programmeringen


We are shaped by our thoughts;
We become what we think.
When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves.
Buddha

In deze Healing & Meditaticirkel werken we aan het uitzuiveren van (angst-)programmeringen.

Aan de hand van geleide meditaties en met behulp van de aanwezige energie├źn bouwen we de energie op waarbinnen oude overtuigingen en (angst-)programmeringen in Liefde los gelaten kunnen worden.

Niet schrikken… op het moment dat bv. je moeder tegen je zegt ‘jij bent een jongetje’ of ‘jij bent een meisje’ en jij gelooft dat, dan heb je al een programmering te pakken. Dat de gradatie van programmeringen uiteen kan lopen, spreekt voor zich… Ze krijgen vaak vorm in gedachten die te pas en te onpas je denken verstoren. De vaak dwingende en oordelende stem(men) van binnen die je ervan weerhoudt(en) te doen waar je werkelijk gelukkig van wordt of wat je voelt dat goed is, die je in angst houden. En die er ook voor zorgen dat je jezelf op velerlei gebied 'slapend' houdt, in 'oordelen'..., onbewust. Dat je je ogen sluit voor wat er werkelijk gaande is, innerlijk, om je heen, in de wereld. Een stem die je afhoudt van de waarheid, die gedachten die maar door en door gaan… niet te stoppen, althans zo lijkt het… Het uitzuiveren van die stem, op die programmeringen is de essentie van deze workshop. Via mijn blogspot deelde in deze informatie al eerder.

We werken onder andere met een veld dat zich vorig jaar manifesteerde via een mandala genaamd Brain Storm. De ervaringen met dit veld bevestigden dat deze energie een krachtige healer is op het uitzuiveren van (angst-)programmeringen die we bewust en onbewust met ons meedragen. In de loop van de tijd heeft het veld zich verfijnd en uitgebreid met andere energie├źn die je in staat stellen om in een veilige omgeving oude programmeringen en conditioneringen te transformeren.

Voel je welkom om deel te nemen, er is nog plaats. Het maakt niet uit of je de workshop al eerder hebt gedaan of bijvoorbeeld vanaf mijn blog. Het veld verdiept zich en door deze te herhalen, raak je steeds diepere lagen in jouw bewustzijn en creeer je steeds meer ruimte in jouw wezen. Ook hoor ik terug dat de workshop krachtiger en intenser wordt naarmate je hem vaker doet.

We starten om 19.30 uur. De investering in jezelf bedraagt 22, deze mag je op de avond zelf contant voldoen. Aanmelden kan via de mail onder vermelding van de datum van de Cirkel, je naam en een mobiel telefoonnummer.

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten...

Van hart tot hart,
Germaine Domatilia

Voel je vrij om dit bericht te delen met geinteresseerden...

Wil je op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Via de website kun je je inschrijven voor mijn Nieuwsbrief....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten