maandag 21 januari 2013

Workshop Communiceren met Dieren op 2 februari a.s.

Honor the Sacred.
Honor the Earth, our Mother.
Honor the Elders.
Honor all with whom we share the Earth:
Four-leggeds, two-leggeds, winged ones, swimmers, crawlers, plant and rock people.
Walk in Balance and Beauty
.

Op zaterdag 2 februari a.s. organiseer ik de workshop Communiceren met Dieren. In deze ééndaagse workshop krijg je de beginselen van het communiceren met dieren aangereikt. Je maakt nader kennis met de wereld van energie en leert kijken met de ogen van je hart. Ogen die meer zien dan je fysieke ogen en die je kunnen vertellen wat er in je huisdier omgaat...

Een heerlijke, eerlijke workshop die telkens weer aantoont hoe eenvoudig het eigenlijk is om ons die delen van onszelf te herinneren die nog in verbinding staan met het geheel. Eenvoudig, maar mega-diep want deze workshop kan diepe transformaties tot stand brengen. Hiervoor hoef ik alleen maar naar mezelf te kijken ;-).

Je leert op telepathisch energieniveau te communiceren met je huisdier. We gaan op zoek naar jouw begeleider vanuit de dierenwereld en uiteraard oefenen we het communiceren met dieren. We doen een aantal energieoefeningen en meditaties om je telepathische vermogens wakker te maken en je krijgt een eenvoudige techniek aangereikt om zelf het contact tot stand te brengen.

Het ochtendgedeelte bestaat uit het aanleren van de techniek. In de middag ga je zelf aan de slag. Met behulp van foto's, maak je contact met verschillende dieren en leer je ermee te communiceren. Iedereen neemt foto's mee (een uitdraai is prima), zodat je onderling kunt uitwisselen.

Communiceren met Dieren  is voor iedereen die zich wel eens afvraagt ‘wat er toch in het hoofd van zijn huisdier omgaat’. Heb je een warm hart en een open geest, dan ben je van harte welkom bij deze superleuke workshop op zaterdag 2 februari a.s. van 10 tot 16 in mijn praktijk in Den Haag.

De investering in jezelf bedraagt €66, dat is inclusief koffie, thee, wat lekkers, een reader en een certificaat. Ik werk met kleine groepen, dus wil je erbij zijn? Meld je snel aan, want vol is vol. Voor nadere informatie en inschrijven, verwijs ik je graag naar mijn website.

Van hart tot hart,
Germaine Domatilia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten