maandag 24 september 2012

Healing & Meditatiecirkel - De Keuze voor het Licht... in Breda en Rotterdam


Pas wanneer het licht weer verschijnt, realiseren we ons dat we hebben geleefd in een wereld vol schaduwen.
Star Traveler's 13 Moon Almanac of Synchronicity

Op dinsdag 25 september a.s. staat de eerste Healing & Meditatiecirkel in Centrum Zuiderlicht in Breda gepland en op donderdag 27 september de eerste Cirkel in Djoj, Rotterdam.

Om maar meteen goed te beginnen en een intentie te zetten, gaan we aan de slag met de Keuze voor het Licht. Begin dit jaar schreef ik er al over op mijn blog naar aanleiding van een prachtig hulpmiddel dat ons vanuit de Lichtwereld werd aangereikt om de Keuze voor het Licht te bekrachtigen. Inmiddels werk ik er regelmatig mee; in consulten, in Frankrijk en nu ook in workshops. Nu, in deze tijd voelt het passend om met deze intentie en met deze workshop, te beginnen...

Het maakt niet uit of je de workshop al eerder hebt gedaan of de intentie al eerder hebt uitgesproken, bijvoorbeeld vanaf mijn blog. Door deze te herhalen, raak je steeds diepere lagen in jouw bewustzijn en creeer je steeds meer ruimte in jouw wezen. Ook hoor ik terug dat deze Keuze voor het Licht krachtiger en intenser wordt naarmate je hem vaker doet.

Voel je iets kriebelen van binnen? Voel je dan van harte welkom om samen met mij de Keuze voor het Licht nog eens te bekrachtigen.

Deze workshop kun je volgen in Centrum Zuiderlicht in Breda op dinsdag 25 september en in Centrum Djoj in Rotterdam op donderdag 27 september a.s. We starten in beide gevallen om 19.30 uur.

De investering in jezelf bedraagt 22, deze mag je op de avond zelf contant voldoen. Aanmelden kan via de mail onder vermelding van de datum van de Cirkel, je naam en een mobiel telefoonnummer.

Ik hoop je bij een van deze gelegenheden te ontmoeten.

Van hart tot hart,
Germaine Domatilia

Voel je vrij om dit bericht te delen met geinteresseerden...

Wil je op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Via de website kun je je inschrijven voor mijn Nieuwsbrief....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten