vrijdag 31 augustus 2012

Mediumschap & Trance-healing I start zaterdag 8 september a.s.

Mediumschap: een pad van transformatie,
een pad terug naar jezelf...

Op zaterdag 8 september a.s. start de cursus Mediumschap & Trance-healing I. Meer dan een cursus waarin je technieken leert en vaardigheden ontwikkelt, is Mediumschap & Trance-healing een pad van transformatie, van groeien in bewustzijn.

Met gelijkgestemden, werken in de energie, leren, lachen, soms huilen. Gedragen door de energie van de groep, waarin je in korte tijd, grote stappen kunt zetten. Gelijkgestemden, met elk zijn eigen pad, elk zijn eigen proces.

In 3 dagen leer je de beginselen van het kanaal-zijn, transparant. Een kanaal voor boodschappen of helende energieen vanuit de Lichtwereld. Door een zuiver contact met de Lichtwereld en tegelijkertijd als een holle boom...

Op zaterdag 22 september a.s. start deel II waarin het (trance-)healing aspect centraal staat.

Healing & Meditatiecirkel 5 september a.s.: De Keuze voor het Licht...

Pas wanneer het licht weer verschijnt, realiseren we ons dat we hebben geleefd in een wereld vol schaduwen.
Star Traveler's 13 Moon Almanac of Synchronicity

Op woensdag 5 september a.s. staat alweer de eerste Healing & Meditatiecirkel van het nieuwe seizoen gepland.

En om maar meteen goed te beginnen en een intentie te zetten gaan we aan de slag met de Keuze voor het Licht. Begin dit jaar schreef ik er al over op mijn blog naar aanleiding van een prachtig hulpmiddel dat ons vanuit de Lichtwereld werd aangereikt om de Keuze voor het Licht te bekrachtigen. Inmiddels werk ik ermee in consulten, in Frankrijk en al eerder in een workshop. Nu, zo dicht op de legendarische datum van 21 december 2012 voelt het passend om de cirkels met deze intentie en dus met deze workshop, te beginnen.

Open Dag Djoj op 2 september a.s. in Rotterdam

 
A.s. zondag ben ik aanwezig op de Open Dag van Centrum Djoj in Rotterdam. Om 12 uur geef ik een introductieworkshop Munay-ki en om 19 uur een introductieworkshop Healing & Meditatiecirkel.
Een mooie gelegenheid om kennis te maken. Kom je ook?


Naast de dinsdagen in Breda bij Centrum Zuiderlicht, kun je met ingang van 6 september a.s. op donderdag ook in Rotterdam bij me terecht voor persoonlijke sessies, inwijdingen in de Munay-ki en Healing & Meditatiecirkels.

zondag 26 augustus 2012

Open Dag Zuiderlicht Breda

Vanmiddag ben ik aanwezig op de Open Dag van Zuiderlicht in Breda. Vanaf september kun je daar ook bij me terecht voor sessies, cirkels en individuele Munay-ki inwijdingen. Vandaag een mooie gelegenheid om eens kennis te maken...