woensdag 29 februari 2012

Deprogramming Yourself (The Parting of the Ways)

'Check out this deeply engaging 9-minute video:
We all continue to go deeper, shut off the tv 'programming' & corporate news, breathe, ask questions, take a stand, feel our emotions (including anger) and act on them, and gather in community.

We each become ready, and intend a new higher way for humanity to be made manifest. We are not 'consumers', nor are we 'sheeple' any longer.

We are human beings and we are together.'

Enjoy,
Germaine Domatilia

zaterdag 25 februari 2012

Inspiratie: Tell Me Why - Declan Galbraith

In my dream, children sing
A song of love for every boy and girl
The sky is blue and fields are green
And laughter is the language of the world
Then I wake and all I see
Is a world full of people in need

A beautifull song that really touches your heart (if you let it ;-)). Couldn't stop crying the first time I heard it. And still can't sometimes, even now... Unfortunatly I wasn't able to connect to the specific video that I wanted to share via Blogger, so in stead I've included the link to this beautifull, heart-opening song... Enjoy!



donderdag 23 februari 2012

Nieuws uit de praktijk - Liefde voor je lijf...

Your physical body loves you unconditionally.
Even if you judge your body, even if you reject it and don't like it,
your body is completely loyal to you.
don Miguel Ruiz

In een vorige nieuwsbrief schreef ik hoe het lezen over vaccins meer lagen in mijn bewustzijn aanraakte dan één nieuwsbrief kon bevatten. De vele reacties erop, maakten mij ervan bewust hoe zeer dit onderwerp leeft en ook hoe beladen het is. Beladen omdat we vaak niet meer in contact staan met ons eigen weten. We horen en zien zoveel en weten vaak niet meer waar we goed aan doen. We zijn vervreemd geraakt van ons eigen diepere Weten, ons eigen lichaam, we vertrouwen niet meer op onszelf. Dat maakt onzeker, afhankelijk en, zeker als het kleine kinderen of baby's betreft, vaak angstig. Stel dat mijn kind wat overkomt...

dinsdag 21 februari 2012

Weektraining in Noord-Frankrijk: Groeien in Heelheid...

Een week lang groeien in bewustZijn van wie je werkelijk bent…


Wil je een week lang loslaten, transformeren en groeien in Heelheid? Op een prachtige locatie, in een mooie energie die nog lang doorwerkt? Groeien in bewust-Zijn en tegelijkertijd je intuïtie ontwikkelen? Ertoe ontwaken dat jouw gevoeligheid in werkelijkheid je kracht is? Een week lang helemaal jezelf zijn? Dan is deze week beslist wat voor jou!

Inspiratie: Love Is The New Religion



Such a warm, loving and inspiring video:
Be the change you want to see in the world... Become One with..

The Conscious Army... ♥

David Icke - You Dont Want to know about this

Confronting, but so True... David Icke 2011...'keep them in survival'...




maandag 20 februari 2012

Eerste dag Mediumschap & Trance-healing I achter de rug

Break the strings of ‘myself’ and ‘yourself’ from the harp of mind.
Start playing tunes of the Heart.
~ Rumi

Afgelopen zaterdag was de eerste dag van de cursus Mediumschap & Trance-healing. Nieuw in het samenvoegen van Mediumschap en Trance-healing, de energieen vroegen erom. Meer dan een cursus waarin je technieken leert om een vaardigheid te ontwikkelen, toont deze cursus zich als een pad van transformatie, van groeien in bewustzijn. Met een mooie groep mensen, een hele dag in de energie samengewerkt, geleerd, gelachen en gehuild. Wat een kado.

Inspiratie: The Great Bell Chant (The End of Suffering)

Ingesproken door Thich Nath Hanh, chants door broeder Phap Niem.

Enjoy!

Van hart tot hart,
Germaine Domatilia

Kiesha Crowther over 2012


'All we have to do is be love. And your Soul will lead you in the right direction...' Zo eenvouding...
Een mooie boodschap van Kiesha Crowther over de nieuwe tijd. Deze tijd dus! Hij heeft een tijd op mijn website gestaan, maar hij was verdwenen omdat de site van Niburu gehacked was. Blij dat ik hem weer tegenkwam...

2012 - A Message of Hope...

There is no time left to be complacent. The world is changing now.
Not tomorrow.
Be part of the change for good. The love. Not the fear.
Let go your attachment to the old world and embrace the new.



Black Eyed Peas: Where Is the Love

Father, Father, Father, help us,
Send some guidance from above
Cause people got me, got me questioning,
Where is the love?

 


Iedere keer dat ik dit nummer hoor, raakt het mijn hart. Iedere keer dat ik het hoor, opent het mijn hart, mijn bewustzijn een stukje verder naar de 3D werkelijkheid, de wereld waarin wij leven.

Een andere kijk op 'ziekte': de Germaanse Geneeskunde

Onlangs kwam de Germaanse Geneeskunde op mijn pad (dank Henny ;-)). Een geneeswijze die zich baseert op 5 biologische natuurwetten die in alle gevallen opgaan. Deze biologische natuurwetten gelden voor al het leven en zijn zo oud als het leven zelf. Al onze aandoeningen van fysieke en psychische aard verlopen volgens deze natuurwetten. Het lezen van de 'Beknopte inleiding in de Germaanse Geneeskunde' - zeker de moeite waard om aan te schaffen - was een feest van herkenning. Een volledig andere kijk op 'ziekte' zoals wij dat noemen, waarbij de kracht en de wijsheid bij het individu en het lichaam wordt gelegd en niet bij een instituut. Daar word ik nou helemaal blij van! Het vraagt enige zelfwerkzaamheid maar ik deel het graag met je...


zondag 19 februari 2012

Nr 41: De weg van de Ziel

Aan de vooravond van mijn 45e verjaardag trok ik een prachtige kaart, kaart nr 4, Naar hoger bewustzijn, uit het dek 'De weg van de Ziel'. Drie dagen na mijn verjaardag, voelde ik opnieuw de behoefte een kaart te trekken. Nu was het kaart nr 41, De weg van de Ziel zelf, met een evenzo mooie boodschap:

'Deze kaart laat zien hoe het hart zich volledig heeft geopend. Jouw wil en de Goddelijke wil gaan in elkaar over. Dit is de volgende stap op je reis naar een hoger bewustzijn, hier werk je volledig vanuit een plek van liefde.

Tsssss… al 15 (!) aanbevelingen op LinkedIn...


Tsssss… al 15 (!) aanbevelingen op LinkedIn... DANKBAAR! En BLIJ om te zien dat ook in de ‘zakelijke’ werkelijkheid ‘mijn soort’ hulpverlening blijkbaar steeds zichtbaarder mag worden… Of zoals een cliënte zo treffend verwoordde: ‘Vroeger was je zelfs geschift als je naar de psycholoog ging, en nu is het hip. Het tij zal vast ook keren over omgang met de Lichtwereld, dus hierbij een zetje ;-).’ Word ik blij van….! En ‘zij’ ook ;-)!

Van hart tot hart,
Germaine Domatilia

donderdag 16 februari 2012

45... Naar hoger bewustzijn

Tsjonge... 45 alweer... Voelde gisteravond voor het slapengaan de behoefte om een kaart te trekken uit 'De weg van de Ziel' van Cheryl Lee Harnish. Ik vroeg om een boodschap voor het komende levensjaar. Ik trok kaart nummer 4, 'Naar hoger bewustzijn'...